Cantilare

Cantilare

Kom een keer een avond sfeer proeven en meezingen. Wij zoeken nieuwe leden die graag wekelijks in een enthousiaste sfeer repeteren en jaarlijks een nieuw project willen uitvoeren. Je bent van harte welkom op de repetities. Je kunt vrijblijvend twee repetities bijwonen. Vind je het leuk en ben je nog lang geen zeventig, dan kun je aspirant-lid worden. Het aspirant-lidmaatschap duurt drie maanden.

Momenteel kunnen wij versterking gebruiken bij alle stemsoorten. Nieuwe leden beschikken bij voorkeur over enige zangervaring en notenkennis. Zelfstandig thuis muziek instuderen hoort erbij, maar dit wordt gemakkelijker met de digitale audio-files die je ter beschikking krijgt. 

Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris: Dorothee Sturkenboom.Repetitielocatie

Tijdens de coronaperiode repeteerden we een aantal keren buiten, hier op de foto heel symbolisch onder een Notenboom ...
Nu worden de wekelijkse repetities weer gehouden op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in het gebouw van Wijkcentrum De Back, Schout Backstraat 33, 5037 MJ in Tilburg. Vaak wordt er na afloop gezellig nog wat nagepraat onder het genot van een drankje in de bar van De Back.


Kooruitje

Eens per jaar wordt er een kooruitje georganiseerd. Het hele koor gaat samen 'op stap'. Een ideale gelegenheid om elkaar buiten de repetities en uitvoeringen te leren kennen.

  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar