Cantilare

Cantilare

Kom een keer een avond sfeer proeven en meezingen. Je bent van harte welkom op de repetities. Je kunt vrijblijvend twee repetities bijwonen. Vind je het leuk, dan kun je aspirant-lid worden. Het aspirant-lidmaatschap duurt drie maanden. Momenteel kunnen wij versterking gebruiken bij sopranen en mezzo. Nieuwe leden beschikken bij voorkeur over enige zangervaring en notenkennis, omdat je thuis een partij moet kunnen instuderen. Maar heb je geen notenkennis, dan kun je de muziek ook prima instuderen met de midifiles die beschikbaar zijn.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris: Monique Lambregts.


Repetitielocatie

De wekelijkse repetities worden gehouden op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur, in het gebouw van Wijkcentrum De Back, Schout Backstraat 33, 5037 MJ in Tilburg. Na afloop van de repetitie is er ook nog gelegenheid om gezellig te borrelen in de bar van het wijkcentrum De Back.


Kooruitje

Eens per jaar wordt er in september of oktober een kooruitje georganiseerd. Het hele koor gaat samen 'op stap'. Een ideale gelegenheid om elkaar buiten de repetities en uitvoeringen te leren kennen.

  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar

Zangles

Veel van onze leden hebben zangles. Dankzij Art-fact Tilburg kunnen we de leden die zangles hebben bij een bevoegde docent een tegemoetkoming in het lesgeld aanbieden over 2019. Per 1 januari 2020 is de regeling veranderd. Meer informatie hierover via: www.art-fact.nl.