Cantilare

Cantilare

 Kom een keer een avond sfeer proeven en meezingen. Wij zoeken nieuwe leden die graag wekelijks in een enthousiaste sfeer repeteren en jaarlijks een nieuw project willen uitvoeren. Je bent van harte welkom op de repetities. Je kunt vrijblijvend twee repetities bijwonen. Vind je het leuk en ben je nog lang geen 70, dan kun je aspirant-lid worden. Het aspirant-lidmaatschap duurt drie maanden. Momenteel kunnen wij versterking gebruiken bij alle stemsoorten, vooral bij sopranen en mezzo. Nieuwe leden beschikken bij voorkeur over enige zangervaring en notenkennis. Zelfstandig thuis muziek instuderen hoort erbij, maar dit wordt gemakkelijker gemaakt met de digitale midifiles die je krijgt toegestuurd. 

Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris: Ellie Coumans.


Repetitielocatie

De wekelijkse repetities worden gehouden op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur, in het gebouw van Wijkcentrum De Back, Schout Backstraat 33, 5037 MJ in Tilburg. Na afloop van de repetitie is er ook nog gelegenheid om gezellig te borrelen in de bar van het wijkcentrum De Back.


Kooruitje

Eens per jaar wordt er in september of oktober een kooruitje georganiseerd. Het hele koor gaat samen 'op stap'. Een ideale gelegenheid om elkaar buiten de repetities en uitvoeringen te leren kennen.

  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar
  • Nog geen foto beschikbaar