Lid worden

Interesse? 
Momenteel kunnen wij versterking gebruiken bij alle stemsoorten. Nieuwe leden beschikken bij voorkeur over enige zangervaring en notenkennis, omdat je thuis een partij moet kunnen instuderen. Je kunt vrijblijvend twee repetities bijwonen.

Vind je het leuk, dan kun je aspirant-lid worden. Het aspirant-lidmaatschap duurt drie maanden. Aan het eind van die periode wordt een stemtest afgenomen en wordt besloten of het aspirant-lidmaatschap kan worden omgezet in een volwaardig lidmaatschap.

Repetities
De wekelijkse repetities worden gehouden op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur, in het gebouw van de Souvenir des Montagnards aan de Ringbaan Zuid 253, 5021 LR Tilburg.

Kooruitje
Eens per jaar wordt er een kooruitje georganiseerd. Deze vindt meestal plaats in september of oktober.  Het hele koor gaat samen 'op stap'. Dit is een ideale gelegenheid om elkaar buiten de repetities en uitvoeringen te leren kennen.

Zangles
Veel van onze leden hebben zangles. Wij willen dit graag stimuleren. Dankzij Art-fact Tilburg kunnen we de leden die zangles hebben bij een bevoegde docent een tegemoetkoming in het lesgeld aanbieden.

Misschien is het lidmaatschap iets voor jou? Kom dan een keer een repetitie bijwonen!
Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris José van Beers.

José van Beers
Gotenpark 161 5037 SN Tilburg
Tel: 06 2877 1275
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nieuweBanner